Inget sparas hos Klirr. Allt du lägger in, också kvitton, sparas bara i den här webbläsaren, och Klirr skickar inget av det härifrån utan att du godkänner det. Det försvinner om du rensar webbläsaren eller byter enhet, så skapa ett konto när du vill ha det kvar. Med konto flyttas allt över i ett svep.
Sparmål
Gör plats för det du längtar efter.
Något att se fram emot
Hämtar
Din ekonomi, på dina villkor.Villkor · Integritet · För din AI